Connect with us

Hi, what are you looking for?

Style

Kantoorkalenders. Wat Moet u Weten om er Een te Krijgen?

Wat is een kalender? De kalender is een eenvoudige, maar zeer waardevolle en nuttige uitvinding van de mensheid, zonder welke het al moeilijk is ons leven voor te stellen. Kalenders worden al sinds de oudheid door mensen gebruikt om de tijd te meten. Tegenwoordig worden ze gepresenteerd in verschillende varianten, die elk hun eigen kenmerken hebben.

Kwartaalkalenders voor thuis en op kantoor

Kwartaalkalenders zijn tegenwoordig het populairst. Op een van hun spreads zie je drie maanden tegelijk. Ze zijn even geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Ze zijn momenteel van twee soorten:

  • Posters gemaakt van extra dik papier.
  • Kalenders-blokken gemaakt van dunner.

Absoluut alle afbeeldingen, inclusief advertenties, kunnen op deze producten worden geplaatst.

Desktopkalenders

Voor installatie op een kantoorbureaublad zijn kalenderopties in de vorm van huizen het meest geschikt. Ze bestaan ​​uit een kalenderraster en een standaard die door middel van een veer met elkaar verbonden zijn. Deze producten kunnen absoluut elk ontwerp hebben. Aanvullende bewerkingen in de vorm van lamineren, reliëfdrukken of vernissen maken ze tot een echte decoratie van het bureaublad.

Draai kalenders om

De flip-wall kalender is tegenwoordig erg populair. Het bestaat uit veertien pagina’s, waarvan twee de omslag, en twaalf tonen alle maanden afzonderlijk.

Pocket kalenders

Om het verstrijken van de tijd altijd bij te houden en verschillende evenementen van tevoren te plannen, moet u een zakkalender bij u hebben. Meestal is de afmeting niet meer dan 100 bij 70 mm. Voor de vervaardiging van dergelijke producten wordt papier met een hoge dichtheid gebruikt, dat is bedekt met een vernislaag. Ondernemers geven er vaak de voorkeur aan om de advertenties en contactgegevens van hun bedrijf op dergelijke kalenders te plaatsen en deze vervolgens aan nieuwe klanten te geven.

Waarom printen bedrijven hun eigen kalender?

De merkkalender dient als uitstekend relatiegeschenk en promoot het bedrijf op de markt. Plaats er advertentie-informatie op of alleen een logo en merknaam, verspreid het onder klanten en partners en een jaar lang zullen ze niet alleen een handig hulpmiddel in gedachten hebben, maar ook een herinnering aan jou. Daarnaast zullen medewerkers van uw bedrijf ook gebruik maken van de kantoorkalender. Een merk als imago bestaat uit kleine dingen. Dergelijke gadgets maken het solide in de ogen van niet alleen externe mensen, maar ook van het personeel. Het is de moeite waard hieraan toe te voegen dat de kalender een van de meest budgettaire soorten zakelijke souvenirs is. Hoewel het beter is om anders te zeggen, is de keuze qua materialen, afwerkingen en ontwerpen van de klant zo groot dat het mogelijk is om zowel een exclusieve dure optie als een simpele met lage kosten te produceren. Voor degenen die geld tellen en geld willen besparen, raden we aan om de site van Druckwerdeal te bezoeken waar u de meest interessante aanbiedingen kunt vinden.

You May Also Like

Style

Ah, the holiday season… Snow, glamour and glitter. Except that there are also Christmas presents, and if we are lucky enough to receive some...

Style

Fashion trends change all the time, but there are some that keep appearing on runways and in street style. Learn about the various fashion...

Style

How to find out the character of a man by the style of clothing If you look closely at the style of a man,...

Fashion

What do you usually choose for an outfit for the day? Bold, bright prints? Something delicate to show off your refined nature? Or perhaps...