Connect with us

Hi, what are you looking for?

Style

Een Speciaal Lint Voor Geschenken. Maak Kennis Met Alle Eigenaardigheden en Nuances

Een cadeau wordt een cadeau nadat het is ingepakt. “Pakket” kan met woorden worden gedaan, maar de visuele verpakking is meer een feestelijk en cadeau-doel voor het item dat u in handen heeft.

Naast mooi papier of een pakje wordt het gebruik van satijn of satijnen linten als heel stoer ervaren. Elk onopvallend item dat in een lint is gewikkeld, wordt meteen een chique en interessant geschenk.

Het gebruik van satijn en satijnen linten is gebruikelijk op de markt. Nu zullen we je vertellen over de kenmerken van elk en een heel coole “truc” voorstellen. Laten we beginnen.

Wat is het verschil tussen satijn en satijn?

Laten we meteen zeggen dat de meeste kenmerken van satijn en satijnen linten absoluut niet nodig zijn om te weten om een ​​lint voor een geschenk te kiezen. Er bestaat enige verwarring over de scheiding van deze materialen en hun classificatie. Op internet kunt u veel bronnen vinden die, door hun autoriteit te verklaren, informatie verstrekken die soms tegenstrijdig en onnauwkeurig is.

We letten op belangrijkere criteria en duidelijke verschillen tussen satijn en satijn, die van het grootste praktische belang zijn.

Als we twee banden van twee materialen nemen en ze zorgvuldig naast elkaar onderzoeken, zien we:

Satijn heeft een dichtere vezelstructuur en een minimale afstand tussen de vezels. Hierdoor ziet het oppervlak van het satijnen lint er egaler uit dan het oppervlak van het satijn. Het oppervlak van een satijnen lint is te vergelijken met het oppervlak van een gewoon vel papier.

Satijnen lint voelt zachter aan. Satijnlint heeft, in tegenstelling tot satijn, een soort “zijkant” aan de randen.

Het satijnen lint wordt met een speciaal thermisch mes uit grote rollen stof gesneden en het satijnen lint wordt eerst op de gewenste maat gemaakt en de randen worden “omhuld” zodat het lint niet uitrafelt.

Satijn en satijnen lint kiezen voor geschenken

Nu zullen we u de kenmerken vertellen van het kiezen van een lint voor verpakking en het creëren van een cadeau-look.

Uw selectie wordt gebaseerd op de volgende parameters:

  • Kleur.
  • Kwaliteit.
  • Breedte.
  • De behoefte aan tekst.
  • De aanwezigheid van een “kant” op de band.

U kiest de kleur op basis van uw voorkeuren, huisstijl, cadeauthema en de meest plechtige gebeurtenis. De kleur van het lint moet uw geschenk gunstig aanvullen. Nu over de nuance. Veel satijnen linten hebben een goedkope glans. Samen met de lage kwaliteit van het lint en goedkope “Chinese” glitter, kun je de perceptie van het geschenk zelfs verslechteren. Wees in dit opzicht voorzichtig.

De breedte van het lint moet in overeenstemming zijn met de grootte van het geschenk. Een lint van 1 cm breed ziet er vreemd uit op een doos met een afmeting van bijvoorbeeld 50 cm, een breed lint ziet er hetzelfde uit op een kleine doos. Er is hier geen universeel advies, we kiezen de breedte puur op het oog.

Dus het is tijd voor de “chips”

Niet iedereen weet het, maar je kunt tekst of felicitaties op het lint zetten. Een gepersonaliseerd lint op een geschenk zal veel indrukken toevoegen aan de ontvanger van het geschenk. Psychologisch zal hij je houding ten opzichte van zichzelf voelen, omdat. Je ging ergens voor hem heen en paste een individuele inscriptie toe.

Het feit dat u een geschenk ging kopen, wordt op geen enkele manier waargenomen en dit is als een normale natuurlijke actie. Als je een geschenk ontvangt, denk je niet dat de persoon er naar op zoek was. Je accepteert het geschenk gewoon, alsof deze persoon zijn hele leven met een geschenk op zak heeft rondgelopen en het voor hem niet moeilijk was om het te bemachtigen en aan jou te geven. Met de inscriptie op de tape – een heel andere zaak. Ze ziet en voelt heel anders aan. Vind de aangepaste linten die zijn afgestemd op uw speciale behoeften. Ga naar de website van Druckwerdeal en bestel hem.

You May Also Like

Style

Ah, the holiday season… Snow, glamour and glitter. Except that there are also Christmas presents, and if we are lucky enough to receive some...

Style

Fashion trends change all the time, but there are some that keep appearing on runways and in street style. Learn about the various fashion...

Style

How to find out the character of a man by the style of clothing If you look closely at the style of a man,...

Fashion

What do you usually choose for an outfit for the day? Bold, bright prints? Something delicate to show off your refined nature? Or perhaps...